Go to Top

Fundació Aurora

 

Fundació Aurora
 
La Fundació Aurora té com a objectiu motivar a tota la societat civil perquè treballi en la formació ètica, històrica, tècnica i musical dels nens i joves de set a quinze anys.

Per això, la fundació difondrà, mitjançant tots els mitjans que ens proporcionen les noves tecnologies, quaranta episodis basats en fets reals de la Història dels Herois, que l’Annita va recopilar i ens explicarà. Abasten el període que transcorre des del principi dels temps fins al final del segle XX. Cada capítol té associat una peça musical de gran qualitat, i està previst publicar-los en els idiomes català, castellà, anglès i rus.

Cada episodi ha estat concebut de manera que possibiliti als especialistes i aficionats a cadascun dels temes oferir abundant informació complementària.

A poc a poc els nens i joves seran partícips de molts esdeveniments, la qual cosa ens permetrà motivar-los, transmetre’ls molts coneixements, i despertar en ells les seves vocacions professionals.

D’altra banda, tot el projecte està impregnat d’optimisme i confiança en el futur.

Com a conseqüència d’aquest projecte, es donarà valor a moltes històries, llegendes i herència del patrimoni històric i natural, la qual cosa generarà un important moviment de turisme cultural i de contacte amb la Naturalesa.

La Fundació Aurora fa una crida a tots els membres de la societat civil a fi que s’incorporin com a simpatitzants de la fundació i col·laborin en transmetre als nens i joves els seus coneixements i els seus principis ètics de treball i d’entrega a la societat.

Els comentaris i suggeriments seran molt benvinguts, i la vostra ajuda imprescindible.

Podeu contactar amb nosaltres mitjançant l’e-mail contacte@fundacioaurora.cat